lombo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lombo êngg krama/ngoko

  1. kuthuk, tutut;
  2. busuk;








Kata kunci/keywords: arti lombo, makna lombo, definisi lombo, tegese lombo, tegesipun lombo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.