lombok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lombok Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan wohe rasane pêdhês dianggo nyambêl lsp; dene jênênge warna-warna, upama lombok gadhing, lombok rawit lsp;








Kata kunci/keywords: arti lombok, makna lombok, definisi lombok, tegese lombok, tegesipun lombok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org