lompong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lompong Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. gagange godhong lumbu, kimpul lsp;







Kata kunci/keywords: arti lompong, makna lompong, definisi lompong, tegese lompong, tegesipun lompong

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.