lon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lon Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) alon;








Kata kunci/keywords: arti lon, makna lon, definisi lon, tegese lon, tegesipun lon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.