longgar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

longgar Cithakan:M krama/ngoko

  1. pc kobèt, lêga, jênggar;
  2. isih durung sêsêk (kêsusu) wêktune;
  3. lobok, logro;








Kata kunci/keywords: arti longgar, makna longgar, definisi longgar, tegese longgar, tegesipun longgar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org