longkang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

longkang krama/ngoko

  1. lowah, mawa antara (sêla-sêla);
  2. (utawa longkangan) lowahan, papan sêla-sêlaning omah loro lsp;







Kata kunci/keywords: arti longkang, makna longkang, definisi longkang, tegese longkang, tegesipun longkang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.