Menyang kontèn

lonjor

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lonjor Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦚ꧀ꦗꦺꦴꦂ (njor)
krama/ngoko

  1. wilanganing barang sing dawa-dawa kaya déné tebu, pring lsp. (pring salonjor);;
    Kacocogna karo slonjor.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lonjor, makna lonjor, definisi lonjor, tegese lonjor, tegesipun lonjor

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.