lonjor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lonjor Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. wilanganing barang sing dawa-dawa kaya dene têbu, pring lsp. (pring salonjor);;
Kacocogna karo slonjor.








Kata kunci/keywords: arti lonjor, makna lonjor, definisi lonjor, tegese lonjor, tegesipun lonjor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org