lontar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lontar krama/ngoko

  1. (ron tal) godhong tal ing jaman kuna digawe layang;
  2. êngg layang buku.








Kata kunci/keywords: arti lontar, makna lontar, definisi lontar, tegese lontar, tegesipun lontar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org