lota

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lota Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (ta)
Lingga:

  1. (Kw) galak;;
    Kacocogna karo rota.
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti lota, makna lota, definisi lota, tegese lota, tegesipun lota

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.