lota

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lota Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦠ
Lingga:

  1. (Kw) galak;;
Kacocogna karo rota.








Kata kunci/keywords: arti lota, makna lota, definisi lota, tegese lota, tegesipun lotaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org