lota

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lota Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦠ
Lingga:

  1. (Kw) galak;;
Kacocogna karo rota.








Kata kunci/keywords: arti lota, makna lota, definisi lota, tegese lota, tegesipun lotaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lota&oldid=104362"