lowe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lowe Aksara Jawa: ꦭꦺꦴꦮꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. luwing.








Kata kunci/keywords: arti lowe, makna lowe, definisi lowe, tegese lowe, tegesipun loweBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org