lra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lra Aksara Jawa: ꦭ꧀ (l) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) ak sumêbar, wrata;;
Kacocogna karo lumra.








Kata kunci/keywords: arti lra, makna lra, definisi lra, tegese lra, tegesipun lra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org