lud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lud (Kw)

  1. tansah, pijêr;
  2. tut-buri, anut;







Kata kunci/keywords: arti lud, makna lud, definisi lud, tegese lud, tegesipun lud

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.