lud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lud (Kw)

  1. tansah, pijêr;
  2. tut-buri, anut;








Kata kunci/keywords: arti lud, makna lud, definisi lud, tegese lud, tegesipun lud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.