lugas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lugas krama/ngoko

  1. barès, tanpa rêrênggan;
  2. (utawa lugasan) nyênyandhang sarwa pasaja tanpa rêrênggan








Kata kunci/keywords: arti lugas, makna lugas, definisi lugas, tegese lugas, tegesipun lugas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org