lugas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lugas krama/ngoko

  1. barès, tanpa rêrênggan;
  2. (utawa lugasan) nyênyandhang sarwa pasaja tanpa rêrênggan







Kata kunci/keywords: arti lugas, makna lugas, definisi lugas, tegese lugas, tegesipun lugas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.