lugut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lugut Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. saèm. rambut cêndhak-cêndhak padha tumèmplèk ing clumpring pring lsp;








Kata kunci/keywords: arti lugut, makna lugut, definisi lugut, tegese lugut, tegesipun lugut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.