luku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

luku Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦏꦸ (ku)
Lingga:

  1. pc wluku.








Kata kunci/keywords: arti luku, makna luku, definisi luku, tegese luku, tegesipun luku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org