lumah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lumah krama/ngoko

  1. têturon dhadhane dumunung ing dhuwur;
  2. raèn wrata;







Kata kunci/keywords: arti lumah, makna lumah, definisi lumah, tegese lumah, tegesipun lumah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.