lumarap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lumarap Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu) (ma) (ra)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) nylorot mêdhun;;
Kacocogna karo larap.








Kata kunci/keywords: arti lumarap, makna lumarap, definisi lumarap, tegese lumarap, tegesipun lumarap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.