lumayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lumayan êngg krama/ngoko

  1. rada bêcik (sêdhêngan);
  2. luwung.








Kata kunci/keywords: arti lumayan, makna lumayan, definisi lumayan, tegese lumayan, tegesipun lumayan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org