lumpuh ngidêri jagat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lumpuh ngidêri jagat Aksara Jawa: ꦭꦸꦩ꧀ꦥꦸꦃꦔꦶꦢꦼꦫꦶꦗ
Lingga: (lumpuh)

  1. pr njangka prakara sing mokal.








Kata kunci/keywords: arti lumpuh ngidêri jagat, makna lumpuh ngidêri jagat, definisi lumpuh ngidêri jagat, tegese lumpuh ngidêri jagat, tegesipun lumpuh ngidêri jagat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org