lumpur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lumpur Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg walêd, blêthok.








Kata kunci/keywords: arti lumpur, makna lumpur, definisi lumpur, tegese lumpur, tegesipun lumpur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.