lung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lung Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. witing têtuwuhan rumambat sing ênom;








Kata kunci/keywords: arti lung, makna lung, definisi lung, tegese lung, tegesipun lung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org