lung

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lung Aksara Jawa: ꦭꦸꦁ (lung) krama/ngoko

  1. witing têtuwuhan rumambat sing ênom;





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran

lung /ꦭꦁ/


Kata kunci/keywords: arti lung, makna lung, definisi lung, tegese lung, tegesipun lung