lung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lung Aksara Jawa: ꦭꦸꦁ (lung) krama/ngoko

  1. witing tetuwuhan rumambat sing enom;







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

lung /ꦭꦁ/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lung, makna lung, definisi lung, tegese lung, tegesipun lung