lungayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lungayan (Kw)

  1. gulu;
  2. tangan, lêngên.








Kata kunci/keywords: arti lungayan, makna lungayan, definisi lungayan, tegese lungayan, tegesipun lungayan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org