lunglit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lunglit Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu) (ng)ꦭꦶ (li)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. wc balung kulit;







Kata kunci/keywords: arti lunglit, makna lunglit, definisi lunglit, tegese lunglit, tegesipun lunglit

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.