lunglit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lunglit Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu) (ng)ꦭꦶ (li)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. wc balung kulit;








Kata kunci/keywords: arti lunglit, makna lunglit, definisi lunglit, tegese lunglit, tegesipun lunglit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org