lupta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lupta (Snk) (Kw)

  1. luput, kliru;
  2. lali, ilang.








Kata kunci/keywords: arti lupta, makna lupta, definisi lupta, tegese lupta, tegesipun lupta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org