luring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

luring Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg lorèng-lorèng (ulêsing macan gembong).








Kata kunci/keywords: arti luring, makna luring, definisi luring, tegese luring, tegesipun luring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.