lutak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lutak Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu) (ta)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg mutah;;
Kacocogna karo luntak.








Kata kunci/keywords: arti lutak, makna lutak, definisi lutak, tegese lutak, tegesipun lutak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.