lyar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lyar Aksara Jawa: ꦭꦾꦂ (lyar)
Lingga:

  1. (Kw) lèr;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti lyar, makna lyar, definisi lyar, tegese lyar, tegesipun lyar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.