mèbêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mèbêl Aksara Jawa: ꦩꦺ ()ꦧꦼ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) praboting omah (meja, kursi, lêmari lsp).








Kata kunci/keywords: arti mèbêl, makna mèbêl, definisi mèbêl, tegese mèbêl, tegesipun mèbêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org