mèdêm

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mèdêm krama/ngoko

  1. durung mêgar (tmr. kêmbang), durung matêng bangêt (tmr. woh);
  2. ent isih durung mêkar (tmr. kawruh lsp), isih ngarêpake brai (tmr. prawan), rada nyênêngake.







Kata kunci/keywords: arti mèdêm, makna mèdêm, definisi mèdêm, tegese mèdêm, tegesipun mèdêm

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.