mèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mèl Aksara Jawa: ꦩꦺꦭ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. donga, rapal;








Kata kunci/keywords: arti mèl, makna mèl, definisi mèl, tegese mèl, tegesipun mèlBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org