mèncèng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mèncèng krama/ngoko

  1. ora pênêr;
  2. ent nyimpang saka kang bênêr
Kacocogna karo
  • pèncèng.







Kata kunci/keywords: arti mèncèng, makna mèncèng, definisi mèncèng, tegese mèncèng, tegesipun mèncèng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.