mèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mèng êngg pc

  1. ah gèk mangsa!
  2. aja.








Kata kunci/keywords: arti mèng, makna mèng, definisi mèng, tegese mèng, tegesipun mèngBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org