mèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mèng êngg pc

  1. ah gèk mangsa!
  2. aja.







Kata kunci/keywords: arti mèng, makna mèng, definisi mèng, tegese mèng, tegesipun mèng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.