mèsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mèsi Aksara Jawa: ꦩꦺ ()ꦱꦶ (si)
Lingga:

  1. (Kw) ngêmot, isi.








Kata kunci/keywords: arti mèsi, makna mèsi, definisi mèsi, tegese mèsi, tegesipun mèsi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org