mèstêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mèstêr (Wl) krama/ngoko

  1. ak guru (pamulangan);
  2. sêbutane para ahli kukum.








Kata kunci/keywords: arti mèstêr, makna mèstêr, definisi mèstêr, tegese mèstêr, tegesipun mèstêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org