mêndêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêndêm krama/ngoko

wuru ki

  1. krasa nggiyêr (utawa lali apa-apa) marga dayaning inuman kêras, kêcubung lsp;
  2. ent lagi kêbangêtên ênggone sênêng, kumudu-kudu diurmati;








Kata kunci/keywords: arti mêndêm, makna mêndêm, definisi mêndêm, tegese mêndêm, tegesipun mêndêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.