mêngastani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêngastani Aksara Jawa: [[ꦩꦼꦔstaꦤꦶ|ꦩꦼ () (nga)sta (sta)ꦤꦶ (ni)]]
Lingga:

  1. (Kw) ngalêm, nyêmbah.








Kata kunci/keywords: arti mêngastani, makna mêngastani, definisi mêngastani, tegese mêngastani, tegesipun mêngastani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org