mêrnyanyang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêrnyanyang Aksara Jawa: [[ꦩꦼrnyaꦚꦁ|ꦩꦼ ()rnya (rnya) (nya) (ng)]]
Lingga:

  1. (Kw) mêryangyang.








Kata kunci/keywords: arti mêrnyanyang, makna mêrnyanyang, definisi mêrnyanyang, tegese mêrnyanyang, tegesipun mêrnyanyang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.