mabuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mabuk êngg krama/ngoko

  1. mêndêm;
  2. nêpsu bangêt, muring-muring.








Kata kunci/keywords: arti mabuk, makna mabuk, definisi mabuk, tegese mabuk, tegesipun mabuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.