mabukuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mabukuh Aksara Jawa: (ma)ꦧꦸ (bu)ꦏꦸ (ku) (h)
Lingga:

  1. (Kw) linggih tumungkul.








Kata kunci/keywords: arti mabukuh, makna mabukuh, definisi mabukuh, tegese mabukuh, tegesipun mabukuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org