mabul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mabul
Lingga:krama/ngoko

  1. sumêbar mrana-mrana (tmr. barang kang têmbut, blêdug lsp);
  2. pc pating jlêmprah ora karuwan, ent êntèk akèh ora tumanja
Kacocogna karo
  • bul, abul.








Kata kunci/keywords: arti mabul, makna mabul, definisi mabul, tegese mabul, tegesipun mabul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.