mabyungan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mabyungan Aksara Jawa: (ma)ꦧꦾꦸ (byu) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) byung-byungan akèh bangêt.








Kata kunci/keywords: arti mabyungan, makna mabyungan, definisi mabyungan, tegese mabyungan, tegesipun mabyungan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.