macar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

macar Aksara Jawa: (ma) (ca) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ngabang kuku nganggo pacar;;
Kacocogna karo pacar.








Kata kunci/keywords: arti macar, makna macar, definisi macar, tegese macar, tegesipun macar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org