Menyang kontèn

macar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

macar Aksara Jawa: (ma)ꦕꦂ (car)
krama/ngoko

  1. ngabang kuku nganggo pacar;;
    Kacocogna karo pacar.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti macar, makna macar, definisi macar, tegese macar, tegesipun macar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.