macas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

macas Aksara Jawa: (ma) (ca)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. êngg macas;;
Kacocogna karo pacas.








Kata kunci/keywords: arti macas, makna macas, definisi macas, tegese macas, tegesipun macas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.