madal sumbi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

madal sumbi
Lingga: (padal)

  1. ana kang mbrênjul (tmr. tênunan);
  2. ent ngrêndhêti rêmbug;








Kata kunci/keywords: arti madal sumbi, makna madal sumbi, definisi madal sumbi, tegese madal sumbi, tegesipun madal sumbi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.