madal sumbi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

madal sumbi
Lingga: (padal)

  1. ana kang mbrênjul (tmr. tênunan);
  2. ent ngrêndhêti rêmbug;







Kata kunci/keywords: arti madal sumbi, makna madal sumbi, definisi madal sumbi, tegese madal sumbi, tegesipun madal sumbi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.