madi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

madi Aksara Jawa: (ma)ꦢꦶ (di)
Lingga:

  1. êngg pc mangsa! (ora kalal).








Kata kunci/keywords: arti madi, makna madi, definisi madi, tegese madi, tegesipun madi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.