madi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

madi Aksara Jawa: ꦩꦢꦶ
Lingga:

  1. êngg pc mangsa! (ora kalal).








Kata kunci/keywords: arti madi, makna madi, definisi madi, tegese madi, tegesipun madiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org