madukara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

madukara Aksara Jawa: (ma)ꦢꦸ (du) (ka) (ra)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) tawon.








Kata kunci/keywords: arti madukara, makna madukara, definisi madukara, tegese madukara, tegesipun madukara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.