madyapada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

madyapada Aksara Jawa: (ma)ꦢꦾ (dya) (pa) (da)
Lingga:

  1. (Kw) jagat, donya.








Kata kunci/keywords: arti madyapada, makna madyapada, definisi madyapada, tegese madyapada, tegesipun madyapada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org