magas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

magas krama/ngoko

  1. ngiris sathithik;
  2. êngg isih tigas (anyar)
Kacocogna karo
  • pagas.








Kata kunci/keywords: arti magas, makna magas, definisi magas, tegese magas, tegesipun magas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org