mahal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mahal êngg pc

  1. larang;
  2. kurang pakolèh
Kacocogna karo
  • mowal.







Kata kunci/keywords: arti mahal, makna mahal, definisi mahal, tegese mahal, tegesipun mahal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.