mahidhara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mahidhara Aksara Jawa: (ma)ꦲꦶ (hi) (dha) (ra)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak gunung.








Kata kunci/keywords: arti mahidhara, makna mahidhara, definisi mahidhara, tegese mahidhara, tegesipun mahidhara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org